УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ УСПЕХ НА ВЛАДАТА: ВЕЌЕ МЕЃУНАРОДНО НЕ СМЕ ХИБРИДЕН РЕЖИМ ТУКУ ДЕМОКРАТИЈА СО ФАЛИНКИ

Северна Македонија, по повеќе години, не е веќе оценета како „хибриден режим“ туку како „демократија со недостатоци“ во Индексот на демократија што го објавува секоја година угледниот Економист.

Ова е големо признание за прогресивните сили во земјата.

Честитки до сите граѓанки и граѓани што се вложија во унапредувањето на демократијата! ✌️

tải sunwin

sunwin

sun win

tải sunwin

sun win