ВАСИЛ РАСТУРИ – НА СРЕДЕ ПЕСНА СИТЕ РЕФЛЕКТОРИ СЕ СВРТЕА КОН НЕГОВИТЕ ГРАДИ НА КОИ НОСЕШЕ МАЛИ ОГЛЕДАЛА!

Неверојатен настап на Васил Гарванлиев на Евросонг.

Освен прекрасниот моќен глас кој ги наежи сите, тој имаше и моќен визуелен настап со тоа што на среде песна се изгасија светлата во арената во Ротердам и потоа сите рефлектори се свртеа кон градите на Васил на кои носеше мали огледала па делуваше како Васил да е сонце кое изгреа на сред сцена.

БРАВО ВАСИЛЕ, МНОГУ МОЌНО И ВПЕЧАТЛИВО!!!

Link with us
Game bài đổi thưởng