ВАСКО ПОПЕТРЕСКИ ГО УНИШТИ ЛИДЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ: Ако е власта толку лоша, зошто СДСМ има поголем рејтинг од ВМРО ДПМНЕ?!?!

– Ако е власта толку лоша, зошто не успевате да им избегате на СДСМ на рејтинзите?

– Епа колку што знам ВМРО води на рејтинзите…

– Ама така беше и пред минатите избори па пак останавте во опозиција…

– Не тогаш беше друго имаше режим власта купуваше и заплашуваше гласачи…

– Па и сега е истата власт што ќе биде различно?

– Не сега нема вонредна состојба…

Вака Васко Попетрески го масакрираше лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицковски!

Link with us
Game bài đổi thưởng