ВЕЌЕ СЕ ЗНАЕ И НОВОТО КУЧЕ ВО БЕЛАТА КУЌА, ГЕРМАНСКИОТ ОВЧАР МЕЈЏОР, МИЛЕНИК НА СЕМЕЈСТВОТО БАЈДЕН