ВИЦЕ ПРЕМИЕРОТ БИТИЌИ: Во интервју за новиот број на неделникот Kapital кој е достапен од денеска, за прв пат ја најавувам платформата #ЗаТатковинатаСоЉубов , која ќе има за цел да ги спои врвните домашни експерти во функција на долгорочен економски развој на Северна Македонија

#За??со❤️
во својата иницијална фаза е замислена како тело кое ќе ги обединува водечките економски експерти во земјава од повеќе различни области: макроекономија, јавни финансии, даноци, инвестиции, царина, претприемништво, човечки капитал, стратешко планирање и др. и ќе претставува своевиден тинк-тенк на државата за сите прашања поврзани со стратешкиот развој на домашната економија. Покана да се приклучат ќе добијат најеминентните економски експерти од сите политички партии, но и оние што не се членови на ниту една политичка опција!
Повеќе за оваа идеја и другите теми во интервјуто кое може да се прочита на овој линк: https://kapital.mk/fatmir-bitiki-zatatkovinatasolubov-ke…/
#ЗаТатковинатаСоЉубов

sunwin tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất

sunwin club game bài sunwin tải sunwin

sunwin web sunwin club tải sunwin

sunwin club sunwin apk sunwin.apk mới nhất

sunwin apk