(ВИДЕО) АЛАРМАНТЕН ПРЕС НА ФИЛИПЧЕ И КАРАЏОСКИ: СВАДБИТЕ И КОНЦЕРТИТЕ ЈА ВЛОШИЈА СОСТОЈБАТА, АКО ПРОДОЛЖИМЕ СО ОВОЈ ПАМЕТ НИ УШТЕ 500 ЛЕКАРИ И 500 СЕСТРИ НЕМА ДА НЕ СПАСАТ, ОЧЕКУВАМЕ БРОЈКИТЕ ДА РАСТАТ И ДО 1000 СЛУЧАИ ДНЕВНО, ЌЕ ПРЕДЛОЖИМЕ НОВИ РЕСТРИКЦИИ КАКО ЗАБРАНА НА ЈАВНИ НАСТАНИ, ЗАТВОРАЊЕ НА СИТЕ ЛОКАЛИ ПО 23 ЧАСОТ, 50% ИСПОЛНЕТОСТ НА АВТОБУСИТЕ!

Прес Министеротза здравство Венко Филипче

Posted by MИА.mk on Петок, 16 октомври 2020

tải sunwin

game sunwin sunwin web sunwin.apk mới nhất

sunwin web sunwin sunwin web

sunwin

sunwin