(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР ГЕНЧОВ ЗА БУГАРСКАТА ЕВРОПА ТВ: Жално е да сме во конфликт со Бугарија која ни е толку блиска, но време е да се расчисти со оставштината од комунизмот

– Жално е да бидеме во конфликт со Бугарија која ни е толку блиска земја историски земено, но време е да се расчисти со комунистичката оставштина. Иако според мене најголем проблем за Македонија е демографското изумирање на македонскиот народ на сметка на другите етноси во земјата…

Александар Генчов, аналитичар и бизнисмен со интервју за бугарската телевизија Европа.

Линк до видеото овде.

Link with us
Game bài đổi thưởng