(ВИДЕО) АРСОВСКА НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗДРЖИ ЖЕСТОКОТО ТЕМПО НА КАМПАЊАТА, НА КАНАЛ 5 ВЕЧЕРВА СЕ ПОЈАВИ ИСЦЕДЕНА КАКО ЛИМОН

Со многу мала енергија и очигледн истоштеност се појави кандидатката на ВМРО ДПМНЕ, Арсовска на Канал 5. Жестокото темпо на кампањата ја сомелело и исцедело комплетно, и жената едвај зборуваше на очиглед на сите гледачи.

sunwin tài xỉu tải sunwin apk tải sunwin apk

sun win

sunwin tài xỉu

tải sunwin apk sunwin club sunwin web

tải sunwin