(ВИДЕО) АВСТРИСКИ АНАЛИТИЧАР: ЕУ ЌЕ ЈА ПРИТИСНЕ БУГАРИЈА АКО ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО СЛАВИТЕ 11-ТИ ОКТОМВРИ, ТОЈ ПРАЗНИК Е НЕВИДЕН АПСУРД, СЛАВИТЕ ШТО СТЕ ГО ПОБЕДИЛЕ СОСЕДОТ И СТЕ ВЛЕГЛЕ ПОД КОМУНИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

———————————————————————————————————————————————————

– Дај откажете се од 11-ти октомври и славете го 8-мај кога цела Европа го слави поразот на фашизмот. Сегашниот празник кој го славите 11-ти октомври е пасурден славите што сте го поразиле соседот и како сакате они тоа да го разберат? Плус тоа славите што сте влегле под комунистичка окупација и диктатура на диктаторот Тито кој полнел затвори и убивал дисиденти и либерали? Помогнете и на Германија, направете некој чекор за да Меркел успее да ги разубеди Бугарите.

* реклами —————————————————————————————————————————————–

————————————————————————————————————————————————————