(ВИДЕО) БАЈДЕН СЕ ОБРАТИ ДО ЈАВНОСТА ПО ПРОГЛАСУВАЊЕТО ЗА ПОБЕДНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО САД: НАРОДОТ ИЗБРА, ОСВОИВ НАД 74 МИЛИОНИ ГЛАСОВИ, ИСТОРИСКИ РЕКОРД ДОСЕГА!

sun win

tải sunwin

tải sunwin

sun win

tải sunwin