(ВИДЕО) БЕЛГРАД САМО 7 ГОДИНИ ИМАЛ МОСТ КАКО СЛАВНИТЕ МОСТОВИ ВО АМЕРИКА, НО САМИ ГО СРУШИЛЕ ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Изграден 1934-та, срушен од самите градители 1941-ва за да се сопре напредувањето на наци трупите во Белград. При рушењето починале 100 луѓе во брод кој баш тогаш поминувал под мостот.

sunwin

sun win

sunwin sunwin web sunwin club

sunwin

sunwin web sunwin apk sunwin club