(ВИДЕО) БОЧВАРСКИ: ДОСЕГА НА ПАТОТ КИЧЕВО – ОХРИД СЕ ПОТРОШЕНИ 400 МИЛИОНИ ЕВРА, ПОРАДИ ГРЕШКИТЕ ВО ПРОЕКТИРАЊЕТО ЌЕ ТРЕБА УШТЕ 200 МИЛИОНИ ЗА ДА СЕ КОМПЛЕТИРА ЦЕЛОСНО!

Link with us
Game bài đổi thưởng