(ВИДЕО) БОМБА НА ПАВЛЕ ТРАЈАНОВ: УДБА УНИШТУВАШЕ МАКЕДОНСКИ ПАТРИОТИ, ДЕЛЕШЕ СТАНОВИ И ПИШТОЛИ НА КОГО СТИГНЕ СО ВРСКИ, КОГА СЕ ПОБУНИВМЕ НИЕ 8 ФУНКЦИОНЕРИ ВО УДБА, ДОНЕСОА ОДЛУКА ДА НЕ ЗАТВОРАТ ВО ЈАСЕН, ИМАШЕ ИДЕИ И ДА БИДЕМЕ ЛИКВИДИРАНИ!