(ВИДЕО) БОМБА НА ЗАЕВ: ОЧЕКУВАМЕ 500 МИЛИОНИ ЕВРА ПРИХОД ВО БУЏЕТОТ ОД ПРОДАЖБАТА НА ДРЖАВНО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ, СТРАНЦИ НЕМА ДА МОЖАТ ДА КУПАТ, ЗЕМЈИШТЕТО НЕМА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕНАМЕНИ ВО ГРАДЕЖНО!

Link with us
Game bài đổi thưởng