(ВИДЕО) БРАВО – КОЖУВЧАНКА И ИГМ ТРЕЈД ПОМОГНАА САЛАТА ЈАСМИН ВО КАВАДАРЦИ ДА СЕ АДАПТИРА ВО РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА ВАКЦИНАЦИЈА

Регионалниот пункт за вакцинација во Општина Кавадарци веќе е подготвен. Од вторник се очекува да започне масовната вакцинација. Пунктот е подготвен согласно сите протоколи и освен медицинскиот персонал од ЈЗУ Општа болница со проширена дејност Кавадарци, ќе биде вклучена и дел од администрацијата од јавните институции. Општествено одговорните компании Кожувчанка и ИГМ Трејд како главни спонзори помогнаа во опремувањето на пунктот и логистичкиот дел.

Link with us
Game bài đổi thưởng