(ВИДЕО) БРАВО ПРЕТСЕДАТЕЛЕ: Пендаровски упати честитка на знаковен јазик

Да им овозможиме непречен пристап до знаковниот јазик и услугите на знаковен јазик на сите наши глуви и наглуви сограѓани, порача преку знаковен јазик шефот на државата Стево Пендаровски, честитајќи го Меѓународниот ден за знаковниот јазик на сите глуви и наглуви граѓани.

-Да помогнеме да ги премостат бариерите со кои се соочуваат во комуникацијата со институциите. Да не заостануваме зад светот во унапредување на знаковните јазици како дел од јазичната и културната разновидност, напиша на Фејсбук претседателот Пендаровски .

sunwin web game bài sunwin game bài sunwin

sunwin club tải sunwin game sunwin

sun win

sunwin

sun win