(ВИДЕО) ЧАДИКОВСКИ: Досега оперирав над 1000 деца, една операција трае во просек 10 часа, дури по операцијата ми доаѓа чувство на глад и жед, потешко од операцијата е да им објаснам на родителите каква заедничка битка не чека за здравјето на децата

sunwin

tải sunwin

sunwin club sunwin sunwin

sun win

tải sunwin