(ВИДЕО) ЧИФЛИГАНЕЦ ЗА СВОЕТО ДЕТСТВО ВО РАКЛИШ, РАДОВИШ: Презимето ми е од прадедо ми кој бил слуга на турски чифлик, како деца спиевме над кравите и биволите, нижевме тутун, гасевме вар, заспивавме со приказните за дедо ми кој бил војвода во позната чета во Радовишко!

Link with us
Game bài đổi thưởng