(ВИДЕО) ЦЕЛ ОХРИД МУ СЕ СМЕЕ НА МИЦКОВСКИ – ГО ПОСТАВИ ДАМИР ДАЛИП ЗА ШЕФ НА УПРАВЕН ОДБОР НА КОМУНАЛНОТО ВО ОХРИД, КОЈ СЕ ПРОСЛАВИ СО СНИМКАТА НА КОЈА СЕ ЖАЛИ ДЕКА СО СТАР ТОЧАК ИДЕЛ НА МИТИНГОТ НА ВМРО ДПМНЕ ВО ОХРИД

Овие денови по наредба на Мицковски, охридскиот совет го назначи лидерот на Египјаните во Охрид, Дамир Далип за претседател на управен одбор на комуналното претпријатие во Охрид.

Тој се прослави со една снимка пред неколку години на која се жалеше дека ВМРО ДПМНЕ не сакало да му даде нов точак па одел со стар точак на митинзите на ВМРО ДПМНЕ.