(ВИДЕО) ДАНЕЛА АРСОВСКА НАВИСТИГНА УСПЕА ДА НАПРАВИ ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ПОДВИГ – ГО ОДДРЖА НАЈЛОШИОТ ГОВОР ВО ИСТОРИЈАТА НА ЕВРОПА И СВЕТОТ, ЕДНО 50 ПАТИ ПОВТОРИ ДЕКА СКОЈЕ Е СИВО И ОНА ЌЕ МУ ГИ ВРАТЕЛА БОИТЕ И ДЕКА СКОПЈЕ ЌЕ ГО ВРАТЕЛА НА СКОПЈАНИ

tải sunwin

sunwin apk sunwin apk sunwin

sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin apk tải sunwin sunwin

sunwin.apk mới nhất game sunwin sunwin