(ВИДЕО) ДАНЕЛА КАКО ЦРНА ЧУМА ЗА СКОПЈЕ И СКОПЈАНИ: Над 100.000 граѓани заложници на хировите на Арсовска, мостот на булеварот АСНОМ се уште не е во функција иако она требаше само да го окречи

Изјава за медиуми, Рената Јајоска, советничка во Советот на Град Скопје

Почитувани,

Над 100.000 граѓани на Скопје, од Аеродром, Гази Баба, со месеци се заложници на хировите на градоначалничката од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска.

Мостот на булеварот АСНОМ кој ги поврзува Аеродром и Гази Баба се уште не е во функција.

Мостот е проект на минатата локална власт од СДСМ, од исклучително значење за намалување на сообраќајот, олеснување на комуникацијата на граѓаните во овој дел од градот.

Веќе е направен технички прием на мостот, но никако да се стави во употреба.

Дали причината е тоа што мостот е на проект на претходниот градоначалник? Или можеби фактот што Арсовска најави дека ќе ги прекине проектот па по притисок на јавноста сепак го продолжи?

Како и да е тоа граѓаните не ги интересира.

Граѓаните не заслужуваат ваков арогантен, недоговорен однос од страна на Данела Арсовска.

Арсовска треба да ја надмине својата суета, бидејќи се работи за голем и значаен проект за граѓаните.

Мостот на булеварот АСНОМ треба да биде ставен во функција што поскоро, бидејќи тоа значи унапредување на квалитетот на живот и намалување на сообраќајниот метеж во главниот град.

game sunwin sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin club game bài sunwin game sunwin

game bài sunwin sunwin club sunwin

sunwin sunwin.apk mới nhất game bài sunwin

tải sunwin apk game sunwin sunwin club