(ВИДЕО) ЏАФЕРИ: Болните пратеници се движеа низ посебен безбедносен коридор во собранието наменет за такви работи – значи посебен лифт, посебен ходник, користеа посебни простории кои се одвоени од останатите пратеници!

Link with us
Game bài đổi thưởng