(ВИДЕО) ДРАМА НА АЛФА – КУРТОНИТЕ ГО ИЗНЕРВИРАА СТАРИОТ АНДОВ: ЌЕ ВЕ ИЗБРКАМ ОД КАНЦЕЛАРИЈА БЕ, АКО ВЛАДАТА НЕ БЕШЕ ПАТРИОТСКА, ДО СЕГА СТО ПАТИ ЌЕ СЕ ДОГОВОРЕА СО БУГАРИТЕ И НЕМАШЕ ДА ИМА ВЕТО ОД БУГАРИЈА!

Вистинска драма се случуваше на интервјуто со Андов на Алфа со куртоните Момировски и тој другиот што никој не го знае. Откако почнаа да го напињаат дека владата била предавничка, Андов иако на 90 години почна да вика на цел глас:

– Абе ништо не правиме, вака не се прави интервју само нешто мешате баби и жаби и само гунџате. Ако не беше владата патриотска досега сто пати ќе се договореа со Бугарите и немаше да има вето, само џабе урлате и правите паника бе еј! – викаше Андов а овие како попарени куртоните седеа на другиот крај на масата.

Драмата почнува некаде на средина од интервјутo, 50-та минута:

sun win

tải sunwin

sunwin

sunwin game sunwin tải sunwin apk

sunwin