(ВИДЕО) ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ РЕКЛАМНИ СПОТОВИ ДОСЕГА Добредојде за новото време – ребрендирање на Комерцијална банка

Промените се дел од секојдневното живеење. Понекогаш доаѓаат под дејство на природните закони, а понекогаш заради нови идеи и цели.

Убава промена деновиве доживува и водечката банка во нашата земја – Комерцијална банка АД Скопје, која се појави во јавноста со нов визуелен идентитет и тоа на неколку нивоа: редизајнирано лого, нов слоган, нов корпоративен спот, како и модернизирани и нови филијали.

– Новото време бара нови начини на однесување во работата и на соочување со проблемите на денешницата. Токму затоа ја доведовме комуникацијата со нашите клиенти на едно ново и поблиско ниво – посочија од Банката.

Модернизацијата на експозитурите е видлива веќе извесно време, а изменетото и освежено лого ќе биде новиот визуелен знак на Комерцијална. Корпоративниот спот, пак, во кој не заборавиле да направат омаж на бардот на македонската музика Зафир Хаџиманов, е емотивен приказ на моменти од животни ситуации на наши луѓе во кои го потврдуваат нивниот нов слоган „Полесно е заедно“. А секој од нас тоа одлично го знае, нели?

sunwin tài xỉu game bài sunwin sunwin tài xỉu

sunwin web sunwin.apk mới nhất tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin web sunwin.apk mới nhất

game bài sunwin

sunwin.apk mới nhất