(ВИДЕО) ЕФТОВ: ЛАЖНИОТ МОРАЛИСТ ПЕНДАРОВСКИ ВО СВОЈАТА 30 ГОДИШНА КАРИЕРА ТРЕБАШЕ 10 ПАТИ ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКА АКО ИМАШЕ ТРОНКА МОРАЛ

– Пендаровски сака да биде и истражител и судија и дежурен моралист, досега 30 години бил во високите политички структури и требаше 10 пати да си даде оставка ако имаше тронка морал, еве последно со неуспехот да го убеди Радев да го крене ветото, Заев еднаш си даде оставка на местото премиер кога дојде француското вето и отидовме на избори…

sunwin

sun win

tải sunwin

sunwin

sunwin club sunwin game sunwin