(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО СЕ ПРАВИ АНИМОЗИТЕТ ПРОТИВ ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА: ВО НАЈНОВАТА ЕПИЗОДА НА РЕДАКЦИЈА, ОДИ КАДАР ОД ГРАДЕЖЕН САЈТ И ВО ПОЗАДИНА ОДИ КРИПИ ХОРОР МУЗИКА КАКО ДА СЕ РАБОТИ ЗА АУШВИЦ!

Вака во потсвеста на луѓето ќе се генерира павлов рефлекс кога ќе видат градежен сајт со кранови и мајстори да почнат цревата да им се вртат дека се работи за нешто страшно, а се работи за многу хумана индустрија која ствара домови каде ќе живеат семејства и ќе раснат дечиња со многу убави семејни моменти… А човек од видеото ќе помисли дека се работи за изградба на конц логор каде ќе се убиваат луѓе во гасни комори…

Link with us
Game bài đổi thưởng