(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ: ПОСЛЕДНИТЕ НЕДЕЛИ КАЈ НАС И ВО СВЕТОТ СЕ СЛУЧУВА ЕКСПЛОЗИЈА НА ВИРУСОТ!

ЛИнк до видео од пресот на министерот за здравство д-р Венко Филипче, овде.

sunwin

tải sunwin

sunwin

sun win

game sunwin