(ВИДЕО) ГОРДЕЈ СЕ МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ: ГРМИ МАКЕДОНСКАТА ХИМНА СРЕДЕ КОСОВО, ЗА ПРВ ПАТ ВО ИСТОРИЈАТА МАКЕДОНСКАТА ВОЈСКА МАРШИРА НАДВОР ОД НАШИТЕ ГРАНИЦИ, НАМЕСТО ОБРАТНО КАКО ДОСЕГА БЕШЕ МНОГУ ЧЕСТА ПОЈАВА ВО ИСТОРИЈАТА!