(ВИДЕО) Градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев даде отчет за сработеното во четири годишниот мандат

Се осврна на реализираните инфраструктурни проекти, проекти од капитално значење за општината. Во отчетот е наведен проектот за подобро улично осветлување, изградбата на зелен пазар, реконструирани и изградени нови улици, детски игралишта. Во изминатите четири години континуирано се бележи зголеување на буџетите и нивна висока реализација.

-Со прогресивен развој и напредок стигнавме до прво место, благодарение на домаќинското работење, истакна Јанчев.

game sunwin sunwin web sunwin tài xỉu

game sunwin game sunwin game sunwin

sunwin tài xỉu sunwin tải sunwin apk

sunwin web

game bài sunwin