(ВИДЕО) Градоначалникот Шилегов во утринската програма на ТВ 24: За денешното отворање на ЈП Лајка, за градежната офанзива, за Скопје 2014-та…

Студио 10 – гостин: градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов

Posted by Телевизија 24 on Среда, 14 октомври 2020