(ВИДЕО) ИСТОРИСКИ ДЕН ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: ЗА ПРВ ПАТ ЌЕ УЧЕСТВУВАМЕ НА САМИТ НА НАТО, ЗАЕВ ЌЕ СЕДИ НА ИСТА МАСА СО ЏО БАЈДЕН!

Пристигнавме на првиот НАТО Самит како полноправна членка. Северна Македонија учествува во сите одлуки што ќе бидат донесени, во сите политики на најмоќната воено политичка алијанса во светот. #NATOSummit #WeAreNATO

Link with us
Game bài đổi thưởng