(ВИДЕО) КАНЗУРОВ ДВОЛИЧЕН, НА МАКЕДОНСКИ МЕДИУМИ ЈА КРИТИКУВА БУГАРИЈА, ВО БУГАРИЈА ВЕЛИ ДЕКА ДОБРО БИЛО ШТО НИ ОПНАЛЕ ВЕТО!