(ВИДЕО) КОЈ Е ОВДЕ МАГАРЕ: Вознемирувал магариња во скопската Зоолошка градина, па се пофалил!

Зоолошката градина во Скопје се почесто е омилено место за луѓето кои сакаат да станат популарни со нивните несовесни постапки на социјалните мрежи.

Најново видео што кружи денеска е поставено на „Тик-Ток“, каде посетител на несовесен и вулгарен начин ги вознемирува магарињата во нивниот простор.

Тина Мицковска од ЗОО Скопје не ја криеше разочараноста од ваквите постапки, кои се случуваа и во минатото кога лани беше вознемирувана лавицата Бела.

„Ваквите снимки треба да не едуцираат како не треба да се однесува еден возрасен човек“, разочарано вели Мицковска.

sun win

sunwin

game bài sunwin sunwin web tải sunwin

tải sunwin

game bài sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất