(ВИДЕО) КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВСКИ: Задолженоста на Охрид од 30 милиона евра ја намаливме на 5 милиони евра, ќе продолжиме да го раздолжуваме но и во исто време да правиме капитални инвестиции

sun win

sun win

tải sunwin

sun win

sun win