(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ ГИ УНИШТИ ВМРОВЦИТЕ: САМО НА АВТОПАТИТЕ СТЕ КРАДЕЛЕ 50% ОД ПАРИТЕ, СТЕ СЕ ЗАБОРАВИЛЕ ВО КРАДЕЊЕТО!

Линк до видео, овде.