(ВИДЕО) МАРИЧИЌ: ГОЛЕМИ СЕ ОЧЕКУВАЊАТА ОД ПРАВОСУДНИОТ СИСТЕМ, ЗАТОА ПОСТЕПЕНО ЌЕ ГИ ЗГОЛЕМУВАМЕ ПЛАТИТЕ НА СУДИИТЕ И ОБВИНИТЕЛИТЕ И ЌЕ ГО ЗГОЛЕМУВАМЕ СУДСКИОТ БУЏЕТ!