(ВИДЕО) МАРЈАН ЃОРЧЕВ УШТЕ ГО БРАНИ ГРУЕВСКИ А Е АМБАСАДОР ДОДЕКА Е СДСМ НА ВЛАСТ: ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА БЕШЕ ПРОДУКТ НА ДЛАБОКАТА ДРЖАВА КОЈА ЈА НАПРАВИ И ВОЈНАТА ВО 2001-ВА!

– Шарената револуција беше продукт на длабоката држава во земјава, исто и војната во 2001-ва беше нивни продукт. Тие преслушкуваа а не Груевски и Сашо Мијалков!

Марјан Ѓорчев уште го брани Груевски иако е амбасадор во Софија во време додека е СДСМ и баш таа шарена револуција на власт.

sun win

sunwin

sun win

tải sunwin

sunwin