(ВИДЕО) ХРВАТСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ, МИЛАНОВИЌ ГИНЕ ЗА НАС, РАСПАЛИ ПО ПОРТУГАЛИЈА: ТАА МИНИСТЕРКА ШТО ДАЛА ТАКВА ИЗЈАВА ЗА ВАШИОТ ЈАЗИК Е НЕПИСМЕНА!

Link with us
Game bài đổi thưởng