(ВИДЕО) Министерката Царовска и нејзиниот заменик, шефот на синдикатот Неделков и градоначалникот на Кисела Вода Темелковски на средба со наставници во Кисела Вода

Важно е сите заедно да покажеме грижа кон децата и наставата да почне и покрај сите предизвици. За сите актуелни прашања поврзани со стартот на учебната година денес разговаравме на состанок со наставниците од ОУ “Невена Георгиева Дуња”. На наставниците им реков дека министерството и јас лично ќе им бидам поддршка за да обезбедиме учење во време на пандемија.

На состанокот присуствуваа и заменик-министерот Арафат Шабани, градоначалникот на Кисела Вода, Филип Темелковски и претседателот на СОНК Јаким Неделков.

Изјави на министерката Царовска и претседателот на СОНК Неделков

Posted by MИА.mk on Четврток, 24 септември 2020

sunwin web

tải sunwin

sun win

game bài sunwin game bài sunwin sunwin club

sun win