(ВИДЕО) НА ДЕНЕШЕН ДЕН ПРЕД 100 ГОДИНИ ВО АМЕРИКА ВО ГРАДОТ ТУЛСА СЕ СЛУЧИЛ НАЈГОЛЕМИОТ РАСИСТИЧКИ ЗЛОСТОР, УБИЕНИ СЕ СТОТИЦИ ЦРНЦИ А ЦЕЛ КВАРТ СРАМНЕТ СО ЗЕМЈА!!!

Link with us
Game bài đổi thưởng