(ВИДЕО) НАЈГОЛЕМАТА БРАНА ВО СВЕТОТ ВО МОМЕНТОВ СЕ ГРАДИ ВО АФРИКА НА РЕКАТА НИЛ – ГАРД ХИДРОЕЛЕКТРАНАТА ОД 6000 МЕГАВАТИ ВО ЕТИОПИЈА ГИ НАЛУТИ СУДАН И ЕГИПЕТ ОД СТРАВ ДЕКА ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ И НАВОДНУВАЊЕ

go88 sập go88 codego88

rikvip

tại sunwin về điện thoại tải sunwin