(ВИДЕО) Непосредно пред Европското првенство во фудбал, Комерцијална банка стана еден од главните спонзори на ФФМ во наредните 3 години

Ова всушност претставува темел врз кој Банката ќе ја поддржува не само македонската фудбалската репрезентација, туку и фудбалот во С. Македонија во сите негови аспекти.
Нова соработка, нова екипа за победи!

Фудбалска Репрезентација на Македонија

Link with us
Game bài đổi thưởng