(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО – БУГАРСКИОТ ТВ ВОДИТЕЛ КОРИТАРОВ: БУГАРИЈА ТРЕБА ДА И СЕ ИЗВИНИ НА МАКЕДОНИЈА ЗА ОКУПАЦИЈАТА ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА И ДЕПОРТАЦИЈАТА НА ЕВРЕИТЕ!

Бугарскиот тв водител Коритаров во емисија покажа документ дека Бугарите го платиле транспортот на Евреите во Треблинка за време на втората светска војна.

Тој потоа порача дека дел од договорот со Бугарија треба да биде извинуње на Бугарија кон Македонија за фашистичката окупација.

Линк до видеото, овде.

sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk sunwin.apk mới nhất

sunwin

tải sunwin tải sunwin apk tải sunwin apk

sunwin

sunwin