(ВИДЕО) НИКОЛОВСКИ: Горди сме на инвестицијата од 500 милиони евра за изградба на ветерен парк во потегот од Старо Нагоричане, Ранковце и Крива Паланка

✅ До крајот на оваа година ќе се избере изведувач за првите две фази за изградба на железничката пруга Куманово-Бељаковце и Бељаковце-Крива Паланка.
✅ Минатата година, пред парламентарните избори ветивме еден крупен проект, а тоа е ски центарот на Царев Врв. И не само што го ветивме пред само 12 месеци, туку веќе се презентираше физибилити студијата.
✅ Горди сме на инвестицијата од 500 милиони евра за изградба на ветерен парк во потегот од Старо Нагоричане, Ранковце и Крива Паланка.
✊ На 17-ти октомври да излеземе сите и од Крива Паланка да тргне победата и победничкиот караван на СДСМ и на Коалицијата #НајдобротоЗаМојатаОпштина.