(ВИДЕО) НОВ ПАРКИНГ ВО ЃОРЧЕ ЗА 25 ПАРКИНГ МЕСТА, ЗАСДЕНИ СЕ И 15 ДРВЈА

Изграден е уште еден паркинг на Шидска.
Посветено работиме за потребите на граѓаните.
Обезбедени се 25 паркинг места.
Просторот е хортикултурно уреден – засадени се нови 15 дрва.
Продолжуваме #ПосветеноЗаЃорче

ЛИнк до видеото овде.

Link with us
  • rik vip
  • tại game go88 pay go 88 go88
  • go88 go88 trực tiếp game go88win
Game bài đổi thưởng