(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: Карачаканов и Мицковски се како Васил Рингов и Дарко Панчев, едниот сервира, другиот кине мрежи, бугарската мафија ја спасува македонската мафија преку Каракачанов со обид за рушење на владата на Заев!