ВИДЕО ОД КОЕ ЌЕ ВИ СЕ НАЕЖИ КОЖАТА: ОВАА ГЕНЕРАЦИЈА НА ПОЛИТИЧАРИ НА ВЛАСТ ГО РЕАЛИЗИРАА ВЕКОВНИОТ СОН НА ИЛИНДЕНЦИТЕ И ПАРТИЗАНИТЕ – НАШАТА ДРЖАВА ДА БИДЕ РАМО ДО РАМО СО СВЕТСКИТЕ ВЕЛЕСИЛИ!!!

Премиерот Заев објавувајќи го ова видео на фб, напиша:

Во „Криволак“, еден од најдобрите воени полигони во овој дел од светот, се организира акцијата „Одлучен удар 21“, како дел од најголемата НАТО вежба оваа година на тлото на Европа, во која учествува Армијата на Република Северна Македонија заедно со армиите на нашите сојузници и пријатели САД, Грција и Бугарија.
Како дел од моќното НАТО семејство, како неизоставен дел од безбедносниот штит на најмоќниот воен сојуз во светот, Северна Македонија стана фактор за стабилност во регионот, извозник на безбедност.
Заедно сме посилни и заедно можеме повеќе.
#WeAreNATO #НиеСмеНАТО

Link with us
Game bài đổi thưởng