(ВИДЕО) Одбележани 66 години од формирањето на општина Кисела Вода

Одбележани 66 години од формирањето на општина Кисела Вода – продолжуваме со забрзан раст и развој

По повод одбележувањето на годишнината на 29 јуни се одржаа повеќе активности и настани
– Кисела Вода ги поддржува и мотивира вредните и успешните – доделени се пригодни признанија и награди за успешните и посветените
– Кисела Вода ги почитува поддржувачите и соработниците и им додели плакети
– Кисела Вода е транспарентна – одржана е свечена седница на која Градоначалникот и претседателот на Совтот презентираа дел од остварените проекти
– Кисела Вода ја почитува и ја негува традицијта – граѓаните на општина Кисела Вода организираа традицонално вечерно дружење, Коријада која беше проследена со пригодна музичко уметничка програма

Во прилог Ви презентираме кусо видео од овие активности

Link with us
Game bài đổi thưởng