(ВИДЕО) ОХ НЕ, ТАМАН СЕ ОТАРАСИВМЕ ОД ХОРХЕ, ХОРХЕ ЈУНИОР СТАПУВА НА СЦЕНА, РЕШИЛ ДА СТАНУВА ПОЛИТИЧАР, ГО ЦИТИРА ТАТКО МУ КАКО МУДРЕЦ ОД КОЈ УЧЕЛ, ШТО МОЖЕ ДА БИДЕ ПОЛОШО?!?!

sunwin

sun win

sunwin

sun win

sunwin club