(ВИДЕО) ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО: РАБИН Е ДИРЕКТОР НА БАНКАРСКИОТ ГИГАНТ МОРГАН ЧЕЈС ВО ИСТО ВРЕМЕ Е ФИНАНСИСКИ КОНСУЛТАНТ ЗА МУЛТИ МИЛИОНЕРИ